Gyakran ismételt kérdések

Mit jelent az AP kód?
Az AP kód a pénztárgépek azonosítására használt számsor, melyet a készülékek minden nyugtájukon megjelenítenek, az AP jel után.

Mi a feltétele a játékban való részvételnek?
Legalább 3000 forint értékben kell vásárolni bármelyik Reál és Reál Pont üzletben, és megőrizni a vásárlás után járó blokkot. E blokk AP kódjának és a játékos adatainak megadásával lehet részt venni a játékban.

Ugyanazon a napon többször is részt lehet venni a játékban?
Igen. Ha egy nap többször, különböző időben vásárol legalább 3000 forint értékben, megőrzi, és feltölti a blokkot adataival együtt a sokpenztnyerek.real.hu microsite-on.

Meg kell őrizni a blokkot az után is, hogy a kódot a mikrosite-on begépeltem?
A nyeremények átvételének ezúttal nem feltétele, hogy a nyertes adataival, és a vásárlást igazoló blokkal igazolja játéka érvényességét.

Vásároltam 3000 forint értékben, de elvesztettem a blokkot, mit tehetünk?
Sajnos semmit. A játék alapfeltétele a blokk megléte, hiszen a rajta található AP kóddal lehet indulni a nyereményekért.

Mikor kapom meg a nyereményemet?
A nyeremény átvételének feltétele a blokk (AP kód), és a feltöltött adatok érvényessége, melyet a szervező a sorsolást követő munkanapon ellenőriz. Amennyiben az AP kód hiteles, a nyertesek a sorsolást követő 45. munkanapon belül postán kapják meg a nyereményüket. Ez alól kivételt képez a fődíj átadása, mert az a Reál Hungária Élelmiszer Kft. központi székhelyén, Biatorbágyon történik.

Biztosan nyerek, ha feltöltöm a kódomat?
Nem. Napi és heti ajándékokat, valamint fődíjnyereményt is lehet nyerni, ezért nagy az esély a nyerésre, de szerencse is szükséges hozzá.

Meddig tart a nyereményjáték?
A játék 2021. június 2-től 2021. június 30-ig tart. Az ezen időtartamok előtt és után beérkezett blokkok nem vesznek részt a játékban. Illetve a beküldött pályázatok a játék időtartama alatt történő vásárlásokra érvényesek.

Milyen nyereményeket nyerhetek?
Naponta lehetséges nyerni 15 db Billerbeck törölközőt, 5 db 5.000 forint értékű Reál vásárlási utalványt, 3 db 10.000 forint értékű Reál vásárlási utalványt, 2 db 20.000 forint értékű Reál vásárlási utalványt, 1 db 25.000 forint értékű Reál vásárlási utalványt. Hetente 1 db 100.000 Ft értékű Reál vásárlási utalvány talál gazdára. Fődíjunk pedig 1 db 1 millió Ft értékű Reál vásárlási utalvány.

Mikor lesz a fődíj sorsolás?
A sorsolás 2021. július 1-én 11 órakor történik. A sorsolás véletlenszerű gépi sorsolással történik az összes érvényes pályázat közül.

Honnan értesülök róla, ha nyertem?
Amennyiben nyer, rögtön látni fogja egy értesítés keretében a weboldalon a feltöltést követően. Kollégáink ellenőrzik az Ön által megadott adatokat, valamint az Ön által feltöltött blokk fotóját a feltöltést követő első munkanapon. Amennyiben pályázata megfelel játékunk valamennyi feltételének, úgy kollégánk e-mailben tájékoztatja nyereményéről, annak átvételi lehetőségeiről. Amennyiben pályázata nem fel meg a kiírásnak,természetesen arról is e-mailben tájékoztatjuk.